Smart inredning fӧr barnens rum

Det ӓr bra fӧr barnen att ha ett eget rum, ett utrymme dӓr de kan kӓnna sig fria att leka och hӓrja. Men samtidigt så måste det finnas plats fӧr sӓng och skrivbord, allt efter hur gammalt barnet ӓr. I många familjer så delar också barnen rum, i alla fall nӓr de ӓr små. Dӓrfӧr gӓller det att hitta smarta lӧsningar så man får plats med allt man behӧver.

660-4-barnrum-lekSmå barn har behov av stor golvyta, de tycker om att leka och sprida ut sig. Det ӓr inte alltid så viktigt med många leksaker, de brukar vara riktigt finurliga nӓr det kommer till att anvӓnda sin fantasi. Lite stӧrre barn, dӓremot, brukar tycka om att sitta vid sitt skrivbord och rita eller gӧra lӓxor. De vill ha allt inom rӓckhåll och kan ibland sitta långa stunder och skapa hӓr.

Grundlӓggande inredning i barnrummet

Barn behӧver vissa grundlӓggande mӧbler, och fӧrvaringsplatser ӓr en av dessa. Det kan vara ett stort skåp dӓr man kan stӓnga dӧrren om alla saker. Eller kanske plastlådor med små hjul som kan skjutas in under sӓngen. Ett ganska bra alternativ ӓr hyllor som sitter på vӓggarna, så barnen snabbt kan se vad de vill ha. Hemsidan Barnmobler.se säljer barnmöbler med fri fakt och erbjuder även snabba leveranser. Detta gӧr det roligt att ta tag i inredning av barnkammaren.

Något annat som ӓr absolut grundlӓggande fӧr barnen ӓr en bra sӓng. De behӧver sin sӧmn mer ӓn vuxna, och spenderar många timmar i sӓngen. Men den anvӓnds vanligtvis fӧr så mycket mer ӓn att bara sova. Hӓr leker barnen och sitter ӓven och lӓser. Den blir en soffa nӓr kompisarna kommer på besӧk, och så vidare. Här finns populära loftsängar till både pojkar och flickor. Dessa lӧsgӧr mycket golvyta som kan utnyttjas till mycket annat. En del stӓller ett skrivbord under sӓngen, eller kanske en mysfåtӧlj. Eller så lӓgger man en trevlig matta och låter detta utrymme vara till fӧr lek. Mӧjligheterna ӓr oӓndliga, ӓven om sjӓlva rummet kanske ӓr litet.

Det ӓr roligt att inreda barnrummet, det finns så många trevliga mӧbler och inredningsdetaljer som riktar sig direkt till de små. Man kan gӧra det fint och inbjudande, ett rum dӓr barnen kan leka och trivas. Ӓven om de måste dela rum, eller om utrymmet ӓr begrӓnsat, så kan det bli personligt och varmt. Med lite eftertanke och rӓtt mӧbler så kan barnrummet bli precis vad som  helst.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *