Herrmode som passar individen

Att modet går i vågor ӓr en uppenbar sanning, och det ӓr inte alltid lӓtt att hålla i svӓngarna. Men de flesta har inte heller någon lust att alltid ha det absolut senaste, man ӓr nӧjd med att ta det lite lugnare. Inte så att man ignorar modet, utan mer att takten ӓr något lӓgre ӓn den i Paris.

615-4-herrmode-slipsHerrmode ӓr minst lika intressant som dammode ӓven om det inte alltid får samma uppmӓrksamhet. Mӓn vet precis vad de vill ha och vad som anses vara inne, något som ӓven reflekteras i det utbud som finns i butikerna. Slipsar och flugor, till exempel, har kommit tillbaka som en modedetalj, något som många kvinnor tycker ӓr riktigt bra. En vӓlklӓdd man som tar hand om sig sjӓlv ӓr attraktiv visar ett flertal undersӧkningar.

Klӓ upp sig fӧr sӓrskilda tillfӓllen

Vare sig man anvӓnder kostym eller slips till vardags så brukar det alltid finnas tillfӓllen nӓr det ӓr kul att klӓ upp sig och lӓgga ner lite extra uppmӓrksamhet på sin utstyrsel. Köpa snygg näsduk till kostym kan du göra i Bow Club webshopp. Runt jul och nyår brukar det alltid vara fullbokat i almanackan och många av inbjudningarna ӓr till något finare tillstӓllningar. Inte så att det ska vara smoking och speciella skjortor, ӓven om det kan vara kul ibland. Men en liten slips eller fluga sitter inte i vӓgen, det får alla i en festligare stӓmning.

Det finns mycket att vӓlja på, så alla kan hitta något som passar ens individuella smak och tycke. Man ska inte kӓnna sig allt fӧr uppklӓdd och obehaglig, då blir det inte kul på festen. Men att pynta sig med något nytt sitter aldrig fel. Snygga och billiga flugor hittar du på: http://bowclub.co/sv/ . Om sedan tjejen vill matcha fӓrgvalet så blir det ett hӓrligt par, det kommer att synas att man hӧr ihop.

Trender som passar alla

Det ӓr kul att fӧlja med modet, och många vӓljer också att jobba med olika aspekter inom detta område. Läs Sveriges Radios intervju med Billy Nord om hur han startade eget företag inom herraccessoarer. Ibland kan man hitta gamla klӓder på fӧrӓldrarnas vind eller kanske till och med farfӧrӓldrarnas, eftersom modet kommer och går. Det som ӓr inne idag har ofta varit modernt redan en annan gång, det går hela tiden i vågor. Slipsar och flugor ӓr något som dock alltid ӓr modernt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *