Handla dina färger online

Det här med att renovera och bygga om hemma är något som vi alla behöver pyssla med emellanåt. I alla fall om man inte bor i en hyresrätt. Alltid är det någonting som behöver piffas till. Som tur är kan du beställa mycket material via nätbutiker i dag.

4-4-täckfärg-fasadfärgFör visst kan det kännas lite jobbigt att behöva jäkta iväg till målarhandeln och byggvaruhuset i all hast när du har slutat jobba. Det är liksom inte det som prioriteras. Och när helgen eller semestern väl infinner sig vill du förmodligen kunna börja jobba direkt. Så varför inte göra det lite enkelt för dig och utnyttja möjligheten att du kan handla allt du behöver via nätet numera? Du kan till exempel köpa fasadfärg på Nyfargbutik.se om du har planerat att fräscha upp ditt hus yttre.

Olika färger

I dag finns det flera olika färger att välja mellan i sortimentet och det kan vara lite klurigt att veta vad du behöver. Men det är tämligen viktigt att faktiskt ta sig tiden att läsa på lite grann eller åtminstone be om hjälp för att du ska veta om du exempelvis behöver täckfärg eller fasadfärg inför ditt projekt. BESTÅ täckfärg (länk) är en vattenburen akrylatfärg som du använder till trä – och den kan du även använda utomhus.

Måla och tapetsera

Ibland kan det också vara snyggt att kombinera målade väggar inomhus med tapeter för att få lite mer liv i ett rum. I dag finns det mängder med fräcka och snygga tapeter i alla möjliga kulörer och mönster. Det är minst sagt svårt att välja. Men om du vill ha lite tips på vägen ska du kika här där Anna Marklund Karlsson listar årets snyggaste tapeter 2015. Här finns det verkligen någonting för allt och alla smaker oavsett inredningsstilen du föredrar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *