Besök intressanta museer i Stockholm

Vart du än åker i världen finns det alltid något spännande museum som du kan besöka. Faktum är att du inte behöver åka särskilt långt. Mer eller mindre varje stad eller samhälle har ett eller flera museum.

I den svenska huvudstaden, tillika Sveriges största stad, Stockholm finns det gott om museer du kan besöka under tiden du befinner dig här. Och även du som bor där för jämnan finns det en hel del att se fram emot då de flesta erbjuder specialutställningar och liknande med jämna mellanrum.

Om du däremot kommer utifrån och vill njuta av en helg eller längre period i Stockholm behöver du så klart någonstans att bo. Du kan ju faktiskt förena nytta med nöje om du reser i jobbet. Då kan man till exempel boka ett hotell som erbjuder konferenslokaler som man kan utnyttja. På länken http://www.stockholmbrommahotel.se/konferensrum-stockholm.aspx hittar du mer information om BEST WESTERNs konferenslokaler som kanske skulle kunna passa för ändamålet.

Hitta fler hotell

Det är så klart din budget och ditt mål med resan som blir avgörande till viss del för var du ska bo. Men det behöver inte vara hur dyrt som helst att bo relativt centralt om du inte vill behöva böka allt för mycket med transport. Du kan hitta billiga och centrala hotell på länken http://www.stockholmbrommahotel.se om du är nyfiken och vill veta mer.

Sverige och dess huvudstad är som bekant inte någon nymodighet. Tvärtom har den en intressant historia och den kan du delvis få veta mer om genom att besöka olika museer som finns runt om i staden så som till exempel Vasamuseet och Livrustkammaren.

Sveriges Radio skriver om att Stockholm kan få ett kvinnohistoriskt museum också om ett lagt förslag följs. Faktum är att ett sådant museum redan finns – fast uppe i Umeå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *