En bild säger mer än tusen ord, och gör också att man kan mana fram underbara minnen. Ibland kan man nästan känna smaken på den mat man åt eller vinden som blåser i håret, så starka är associationerna som en bild kan ge. Men det är inte alltid så lätt att ta bra bilder, i alla fall inte så att de blir som man ser dem i huvudet. Som tur är finns det en del hjälpmedel man kan ta till.

MU444-liten kameraEn bra kamera är grunden för att ta bra bilder, oavsett om man har erfarenhet eller inte. SJ400 är ett bra alternativ, det är en kamera som tar bra bilder men samtidigt är mycket billig. Andra väljer att skaffa en selfie stang i Norge, som är en sorts pinne där man kan sätta kameran längs ut och sedan ta riktigt bra selfie bilder. En del beror alltså på vad man brukar ta bilder av och i vilka situationer.

Ett problem med selfie bilder är att alla inte brukar få plats i bilden. Man sträcker armen så långt man kan men den räcker aldrig riktigt till. Med en selfie stang i Norge kan man sätta kameran eller mobilen i hållaren, sträcka ut pinnen och få med alla i bilden man tar. En riktigt bra ide’ som nu sprider sig överallt. För den som också tycker om att ta action bilder är SJ4000 alldeles utmärkt. Förutom priset är den liten och kompakt, mycket lätt att ta med sig överallt.

En annan bra sak med SJ4000 är att man kan montera den på olika hållare, vilket underlättar ganska mycket när man ska ta bra bilder. Man kan sätta upp sin utrustning och sedan börja klicka, och bli riktigt glatt överraskad när man ser resultatet. För det är ju resultatet som är det viktiga. Har man en selfie stang i Norge, till exempel, så kommer ens selfie bilder att bli så mycket bättre. Nu för tiden så postar man flera gånger om dagen, det är som en selfie dagbok där man visar allt man varit med om.

Det är ganska kul för vänner och familj att se hur ens vardag är. Så vare sig man väljer SJ4000 eller satsar på en selfie stang i Norge så kommer det att bli både roligare att ta bilder och man kommer att se bättre resultat. Man kommer att kunna säga mycket med sina bilder, det blir som en följetong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *