Välj krympplast som skydd

Om du har någonting som du behöver skydda och samtidigt vill få ett snyggt resultat som är kostnadseffektivt är krympplast det alternativ som du ska titta närmare på. Det finns flera användningsområden och du kommer med största sannolikhet att bli väldigt nöjd med resultatet.

59-krympplast-skydd-båt-transportHar du inte hört talas om krympplast sedan tidigare och du inte vet vad det handlar om är det förmodligen hög tid att du tar dig en titt på detta alternativ om du är på jakt efter ett bra skydd. Med krympplast från Nordisk Plastkrympning kan i princip vad som helst plastas in och skyddas.

Vid fasadrenovering

Krympplast kan till exempel användas om det är dags att genomföra en fasadrenovering. Det ser inte bara snyggt och ordentligt ut utan gör också att risken för fuktskador minskar. Är det kallt ute blir också kostnaderna för uppvärmningen lägre med detta alternativ. Vanligtvis är systemen gjorde på ett sätt som gör att de tar sig loss om det skulle blåsa upp ordentligt. Även denna risk blir minimal om du använder krympplast.

Så nästa gång det är dags för till exempel målning, sandblästring, asbestarbeten, fasadrenovering eller liknande kan du med fördel prova krympplast i stället.

Transportskydd

Skulle du behöva transportera någonting någon gång som behöver skyddas kommer krympplasten också väl till pass. Detta skyddar nämligen effektivt mot allt ifrån regn till snö och likaså smuts som kommer från vägar, järnvägar och båtar. Även blåst, kyla och UV-strålning från solen stängs ute med krympplasten och du kan räkna med att den som får sin vara kommer att få den i perfekt skick.

Slutligen är krympplast också ett ypperligt alternativ om du ska skydda din båt när hösten och vintern tar över. Det finns flera fördelar med krympplast även här. Du kommer att kunna skydda din båt på ett enkelt och effektivt sätt samtidigt som det ger ett städat intryck. Precis som när det används som transportskydd kommer din båt att vara säker från regn, snö och blåst, inklusive UV-strålning.

De nötskador som ibland kan uppstå om du använder en vanlig presenning blir också det ett minne blott samtidigt som det går lätt att laga en eventuell reva. Du kan också få en speciell blixtlåsdörr som låter dig komma in i båten även under vintern.

Som du ser finns det en mängd användningsområden för krympplasten som är ett väldigt fördelaktigt alternativ många gånger då du behöver skydda någonting.