Namna dina barns träningskläder

Många barn tycker om att röra på sig och de flesta håller förmodligen på någon form av idrott på fritiden efter skolan. Inte sällan rör det sig om lagsporter där man får ha roligt med kompisar samtidigt som man motionerar.

229-4-träningDet finns väldigt många fördelar med att barnen går och tränar. De blir piggare, får mer energi och humöret påverkas ofta till det bättre. Visserligen kräver lagsporter och övriga idrotter speciella träningskläder. En del kan vara ganska billiga medan andra är dyra. I ishockey behövs till exempel speciella skydd och skridskor som ofta tillhör den högre prisklassen.

Men oavsett vilken sport ditt eller dina barn ägnar sig åt kan det vara bra att se till att du namnar träningskläder, eventuella skydd och utrustning. På så sätt blir det lättare för både dina barn och andra att se vems kläder som är vems. Och då kan rätt plagg komma hem till tvättkorgen igen!

Ladda upp med namnlappar

I dag finns möjligheten att shoppa personliga namnetiketter via nätet. På länken finner du snygga namnlappar i textil till barnkläder till exempel som du kan välja hur du vill att det ska se ut. När du känner dig nöjd med resultatet kan du beställa hem etiketterna. Något som kan vara smart är att beställa en rejäl omgång för att du ska ha ett litet lager hemma att ta från. Barn växer och nya kläder behöver namnas med jämna mellanrum.

Gör det enkelt och börja med att märka dina barns kläder, Namnlappsbutiken säljer märklappar som kan strykas på de allra flesta plagg och de håller tvätt efter tvätt utan att suddas ut. Du kan också prova att använda dig av en märkpenna som är anpassad för att den inte ska smetas ut eller försvinna i tvätten. Med namn på kläderna blir det lättare att hålla koll.